Klik på billedet for bestilling.

Støt bygningen af træplankeværket “HORNVÆRKET”, og vær med til at skabe en fysisk smuk ramme, til fremtidige folkelige begivenheder, ved det fantastiske Krudttårn.

Her følger beskrivelsen af en sponsormulighed, som år efter år giver din virksomhed synlighed og en fantastisk mulighed for at medvirke til at skabe en stærk markering, af Frederikshavn som en by med et kultur- og erhvervsliv i udvikling…..

HORNVÆRKET sponsorering i historisk kulisse.  

År efter år skaber TORDENSKIOLDSDAGE i forvejen begejstring hos gæster og deltagere – både i Frederikshavn og i andre byer. Vores mål er at skabe store oplevelser i og omkring Krudttårnet i Frederikshavn og i et tæt samarbejde med Frederikshavn Havn, at udvikle øge anvendelsen af Krudttårns området, i forbindelse med byens 200-Års Købstadsjubilæum til september. (se illustration). Det nye store træplankeværk, “HORNVÆRKET”, bliver et centralt element i denne udvikling. Med støtte til denne investering, kan vi til særlige fremtidige begivenheder ved Krudttårnet, skabe en helt unik stemning.

Som “HORNVÆRKET-sponsor” får du følgende:

Synlighed på HORNVÆRKETsektion. Som HORNVÆRKET-sponsor får du brandet dit firma på HORNVÆRKET. Vi monterer et messingskilt med firmanavn på det antal hegnssektioner du vælger at sponsere, samt på en samlet sponsorvæg ved indgangen til Krudttårnet.

20% rabat på leje af HORNVÆRKET til egne arrangementer. HORNVÆRKET lejes ud til firmaarrangementer og events. Som HORNVÆRKET-sponsor får du 20% rabat på lejen. (Gælder ved sponsoraftaler på min. 10 hegnssektioner)

1 årlig middag med oplevelser for 2 personer. Som HORNVÆRKET-sponsor bliver du inviteret til et årligt sponsorarrangement, hvor I bliver beværtet med en oplevelse, samt lækker mad og vin. (Gælder ved sponsoraftaler på min. 2 hegnssektioner)

Logo på HORNVÆRKET-sponsorside på www.tordenskiold.dk 

Pris pr. HORNVÆRKET-sektion incl. betonfundament:

2.500 kr. plus moms. (500 kr. puls moms pr. sektion for efterfølgende årlig vedligeholdelse af sponsoratet.)

Sponsorkontrakten kan opsiges med et års varsel. Derefter fjernes sponsorskiltene fra HORNVÆRKET, samt fra Tordenskiolds sponsorside på www.tordenskiold.dk

 Klik på billedet og bestil sponsoraftale.

Med venlig hilsen – Fonden Tordenskiold

Formidling og administration:
Støtteforeningen “Tordenskioldsdage 1717”

Kontakt: Jette Lyng – tlf.: +45 4057 7076. E-mail: jette@tordenskiold.dk